Τελειώνει με Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Πολύ προχωρημένο το θέμα του Σουηδού επιθετικού και αισιοδοξία πως θα έχει αίσιο τέλος αυτή η ιστορία για τους Πειραιώτες.

Τελειώνει με Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Το όνομα του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Την περίπτωση του Σουηδού επιθετικού τη δουλεύει πάρα πολύ καιρό και έχει αποδειχτεί πως δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι ένα θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και κινήσεις τακτικής προκειμένου να έχει το αίσιο τέλος.

Έτσι το έχουν πάει το θέμα οι Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό, αφού εκείνο που προείχε ήταν να διαπιστώσουν τις προθέσεις του Μάρκους Μπερκ. Αν δηλαδή ο παίκτης ενδιαφέρεται να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος φορ από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία των συζητήσεων με τους «ερυθρόλευκους» έδειξε ότι δεν είναι αδιάφορος.

Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» ο Μπεργκ από την πρώτη στιγμή ήθελε ένα συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με απολαβές στα δύο εκατ. ευρώ. Υπήρχε διαφορά και στους δύο τομείς με τον Ολυμπιακό να μη δίνει τριετές συμβόλαιο και να μην φτάσει τόσο ψηλά στο οικονομικό.

Poll: Θέλετε τον Μπεργκ στον Ολυμπιακό;

Παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» ποτέ δεν εγκατέλειψαν την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ. Συνέχισαν να μιλάνε με την πλευρά του παίκτη και να βλέπουν ότι υπήρχε το έδαφος για να γυρίσει η κατάσταση και να βρεθεί η χρυσή τομή. Αυτή τη στιγμή στο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία πως ο Μπεργκ πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο παίκτης δεν έχει βρει αυτά τα χρήματα που θέλει. Δεν έχει στα χέρια του άλλη πρόταση τόσο καλή όσο αυτή του Ολυμπιακού. Από την άλλη δεν έχει θέμα να γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ και στην οικογένεια του αρέσει η ιδέα της επιστροφής στη χώρα μας. Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να τελειώσει σύντομα.