Η αλήθεια για Μήτρογλου-Ολυμπιακό και το… μπλέξιμο με Κούτρη

Τούρκοι και Γάλλοι στέλνουν τον «πιστολέρο» πίσω στον Πειραιά, ενώ στις φήμες ενεπλάκη και ο Έλληνας μπακ των Πειραιωτών.

Η αλήθεια για Μήτρογλου-Ολυμπιακό και το… μπλέξιμο με Κούτρη

Όργιο φημών έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο επίκεντρο αυτών. Από την Τουρκία έχει ξεκινήσει μία ιστορία σχετικά με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι δεν θα μείνει στη Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα η Γαλατά θα διακόψει το δανεισμό του παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να επιστρέψει στη Μαρσέιγ. Και οι Γάλλοι δεν έχουν σκοπό να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή. Έτσι μετά τους Τούρκους ακολούθησαν και οι Γάλλοι, οι οποίοι έγραψαν πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μήτρογλου θα είναι ο Ολυμπιακός.

Ένα τιτίβισμα μάλιστα ανέφερε πως η Μαρσέιγ έχει σκοπό να προσφέρει στους Πειραιώτες 3-4 εκατ. ευρώ και τον Μήτρογλου για να κάνει δικό της τον Λεονάρντο Κούτρη, τον οποίο πολιορκεί από τον περασμένο Ιανουάριο. Και οι Τούρκοι επέμεναν ότι ο Μήτρογλου έρχεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Ποια είναι η αλήθεια για τον «πιστολέρο»; Αυτό που προκύπτει από το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν έχει στις προτεραιότητες του να γυρίσει στην Ελλάδα. Δεν «καίγεται» να γυρίσει στη χώρα μας ο Μήτρογλου και είναι κατηγορηματικοί οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του.

Στη συνέχεια θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας το γεγονός πως ο Μήτρογλου έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Πάνω από 3 εκατ. ευρώ ετησίως εισπράττει ο διεθνής επιθετικός. Γίνεται κατανοητό πως αυτό το ποσό δεν μπορεί να το φτάσει κανείς και πως θα πρέπει και ο ίδιος να κατέβει πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Μήτρογλου για τον Ολυμπιακό με τα δεδομένα που ισχύουν.