Απομακρύνεται ο Εντουάρντο από τον Ολυμπιακό

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για συμφωνία της Σπόρτινγκ με την Ιντερνασιονάλ για τον Εντουάρντο.

Απομακρύνεται ο Εντουάρντο από τον Ολυμπιακό

Στην ατζέντα του Ολυμπιακού υπήρχε το όνομα του Εντουάρντο Ενρίκε, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη Μπελενένσες στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Ιντερνασιονάλ. Ο 24χρονος μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά η Μπελενένσες δεν ήταν διατεθειμένη να πληρώσει την οψιόν ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο φαίνεται πως το κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» ήταν ο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού από την πρώτη στιγμή και αποδεικνύεται πως τελικά δεν μπόρεσε να τα βάλει μαζί τους.

Η Σπόρτινγκ φέρεται να πληρώνει 3,5 εκατ. ευρώ στην Ιντερνασιονάλ και να παίρνει τον παίκτη. Η Record εδώ και λίγη ώρα κάνει λόγο για συμφωνία της ομάδας της Λισαβόνας για τον Εντουάρντο και πως όλα δείχνουν ότι καταλήγει σε αυτήν. Κάτι επίσημο δεν υπάρχει προς το παρόν, όμως η Σπόρτινγκ είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο.

Από την πρώτη στιγμή είχε φανεί πως ήταν μία πολύ δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό και πως η εμπλοκή της Σπόρτινγκ είχε κάνει τα πράγματα ζόρικα. Αν ισχύουν τα όσα μεταδίδουν εδώ και λίγη ώρα οι Πορτογάλοι ο παίκτης χάθηκε. Να σημειώσουμε πως και ο ποδοσφαιριστής ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.