Νάτχο: «Θέλω να παίζω, έκανα λάθος με τον Ολυμπιακό»

Ο Ισραηλινός χαφ μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι και για το μέλλον του.

Νάτχο: «Θέλω να παίζω, έκανα λάθος με τον Ολυμπιακό»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι περίμεναν ότι θα έδινε το κάτι παραπάνω στην ομάδα με δεδομένη την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής. Ο Ισραηλινός δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα στην ομάδα του Πειραιά και είναι βέβαιο πως τη νέα σεζόν δεν θα συνεχίσει. Ούτε ο ίδιος θέλει να μείνει στην Ελλάδα από τη στιγμή που δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Για την Εθνική ομάδα του Ισραήλ ο Νάτχο είναι πολύ σημαντικός. Οι συμπατριώτες του παρά το γεγονός ότι δεν είχε πολύ χρόνο στον Ολυμπιακό θεωρούν πως είναι ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. «Ήταν μία απογοητευτική σεζόν στον Ολυμπιακό. Πήγαν στην ομάδα με την προσδοκία ότι θα τη βοηθήσω να επιστρέψει στην κορυφή και να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα. Όταν πήγα η ομάδα είχε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της», είπε ο Νάτχο.

Συνεχίζοντας ο Ισραηλινός χαφ μίλησε και για τη σχέση του με τον Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας: «Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά ανάμεσα σε μένα και τον προπονητή. Ακόμα ανήκω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκανε σωστή επιλογή να πάω εκεί», τόνισε ο Νάτχο και συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μείνει στον Πειραιά. «Αν παίζω τα πράγματα είναι αναστρέψιμα, διότι σε όλους τους άλλους τομείς αισθάνομαι πολύ καλά. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Με ενδιαφέρει να παίζω γιατί μου έχει λείψει».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ισραήλ ο Νάτχο δεν το απέκλεισε λέγοντας: «Δεν λέω όχι στο ισραηλινό ποδόσφαιρο και είναι κάτι που δεν το απορρίπτω. Σέβομαι το ποδόσφαιρο του Ισραήλ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το βλέπω ως πιθανότητα», ανέφερε ο Μπίμπαρς Νάτχο.