Το καλεντάρι των φιλικών του Ολυμπιακού

Τα πρώτα πέντε φιλικά παιχνίδια που έχουν γίνει γνωστά πως θα δώσει η ομάδα του Πειραιά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Το καλεντάρι των φιλικών του Ολυμπιακού

Ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το παζλ της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, αλλά σιγά-σιγά «κουμπώνουν» τα κομμάτια. Ήδη έχουν γίνει γνωστά πέντε φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα του Πειραιά μέχρι τον πρώτο προκριματικό για το Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι στην Αθήνα πριν φύγουν για την Πολωνία. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τη Βιτορούλ στις 18-20 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα του Πειραιά το φιλικό παιχνίδι.

Επί πολωνικού εδάφους θα παίξουν με τη Λέγκια Γκντάνσκ χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία. Για τις 28 Ιουνίου έχει γίνει γνωστό ότι θα διεξαχθεί φιλικό με την Πογκόν Στζέτσιν. Για τις 29 Ιουνίου ανακοίνωσε φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Στις 16 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό είναι το μοναδικό παιχνίδι που έχει ανακοινώσει η ομάδα του Πειραιά. Όλα τα υπόλοιπα δεν τα έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός.