Χαμός με Σκρτελ και Φενέρμπαχτσε

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού.

Χαμός με Σκρτελ και Φενέρμπαχτσε

Σε σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Μάρτιν Σκρτελ με τη Φενέρμπαχτσε. Η περίπτωση του Σλοβάκου αμυντικού απασχολεί τον Ολυμπιακό, το όνομα του είναι στη λίστα των Πειραιωτών, αφού έχει το «πακέτο» που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς για τον στόπερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του Σκρτελ με τη Φενέρ ολοκληρώνεται στο τέλος του Ιουνίου και γίνεται ένας χαμός γύρω από το όνομα του και σχετικά με το μέλλον του. Οι Τούρκοι είναι αυτοί που παρουσίασαν ως δεδομένη την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά λίγη ώρα αργότερα το Σάββατο έγραψαν πως τελικά θα συνεχίσει στη Φενέρ.

Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ τα άφησε όλα ανοιχτά λέγοντας πως «θα δούμε τι θα γίνει». Στην Τουρκία εδώ και λίγη ώρα υπάρχουν κα νέα δημοσιεύματα για τον Μάρτιν Σκρτελ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γείτονες ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός τα βρήκε με τη Φενέρ για συμβόλαιο 1+1 χρόνια.

Αυτό μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την ομάδα της Πόλης, ενώ ούτε ο Σκρτελ έχει κάποια αντίδραση. Είναι ένα θέμα που όλα δείχνουν πως θα ξεκαθαρίσει σύντομα με τη Φενέρ να κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης σαφώς και είναι σε συζητήσεις και δεν μοιάζει να έχει θέμα να μείνει.