Ολυμπιακός και Φορτούνης θέλουν, η αγορά όμως όχι!

Οι «ερυθρόλευκοι» και ο αρχηγός επιθυμούν να πορευτούν μαζί την επόμενη τετραετία, ωστόσο, το όνομα του διεθνή άσου στο εξωτερικό «παίζει» δυνατά και δεν αποκλείεται να «σκάσει» πρόταση που θα προκαλέσει πάταγο.

 

Ολυμπιακός και Φορτούνης θέλουν, η αγορά όμως όχι!

Πριν από μερικές μέρες αναπτύχθηκε έντονη φημολογία ότι «έσκασε» πρόταση για τον Κώστα Φορτούνη ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ από την Γουέστ Χαμ, κάτι το οποίο πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τα «σφυριά».

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το όνομα του αρχηγού του Ολυμπιακού δεν «παίζει» δυνατά στο εξωτερικό. Ειδικά στην Αγγλία «φοριέται» αρκετά, μιας και ο ατζέντης του Πολ Κουτσολιάκος έχει ανοίξει παρτίδες εδώ και πολύ καιρό με το Νησί. Δεν δραστηριοποιείται δηλαδή μόνο στην Γερμανία.

Ο Φορτούνης και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πέσουν οι υπογραφές σε νέο τετραετές συμβόλαιο. Υπάρχει η αίσθηση ότι λίγο να πέσει ο ένας, λίγο να ανέβει ο άλλος, στο τέλος οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Αυτό όμως εξασφαλίζει την παραμονή του αρχηγού στο λιμάνι; Η απάντηση είναι κατηγορηματική: Όχι. Ναι μεν Ολυμπιακός και Φορτούνης θέλουν να πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν και όχι μόνο, ωστόσο, κύκλοι μάνατζερ υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό να «σκάσει» πρόταση για τον Κώστα που μπορεί να μην αφήσει αδιάφορο ούτε τον σύλλογο, ούτε τον ποδοσφαιριστή.

Δεν αναφερόμαστε φυσικά σε ποσά ύψους 10 εκ. ευρώ. Με τέτοιο ποσό δεν πάει πουθενά ο παίκτης. Μιλάμε για ποσά τύπου Ρέτσου…

Η πρόθεση, επαναλαμβάνουμε, είναι να υπογραφεί το νέο τετραετές συμβόλαιο. Αυτό επιθυμούν οι εμπλεκόμενες πλευρές. Όταν όμως ο Φορτούνης έχει κάνει «γκελ» σε αρκετό κόσμο στο εξωτερικό, είναι λογικό να υπάρχει πάντοτε μία – τρόπον τινά – ανησυχία, μήπως έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση που αναγκαστικά θα εξεταστεί και αναλόγως ο σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής θα πράξουν. Πάντοτε σε συνεννόηση οι δυο τους…