Ολυμπιακός: «Ερίζουν» Μαρσέιγ και Μπενφίκα για Κούτρη!

Τόσο η Μαρσέιγ, όσο και η Μπενφίκα, ενδιαφέρονται "ζεστά" για την απόκτηση του 24χρονου αριστερού μπακ-χαφ του Ολυμπιακού, Λεάντρο Κούτρη. Τα δεδομένα. 

Ολυμπιακός: «Ερίζουν» Μαρσέιγ και Μπενφίκα για Κούτρη!

Χαμός για τον 24χρονο αριστερό μπακ, για τον οποίο ακόμη δεν έχει φτάσει πρόταση από τους Μαρσεγιέζους ή τους Λουζιτανούς, αλλά σε Γαλλία και Πορτογαλία το θεωρούν πλέον δεδομένο ότι θα γίνει επίσημη κίνηση.

Δεν γράφτηκε τυχαία στην Πορτογαλία ότι η Μαρσέιγ ενδέχεται να είναι ο βασικός ανταγωνιστής της Μπενφίκα στη διεκδίκηση του Λεονάρντο Κούτρη. Ο 24χρονος αριστερός μπακ που πλέον σε κύκλους μάνατζερ το λένε ξεκάθαρα ότι μοιάζει σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, θα απασχολήσει έντονα το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ με το που μπει ο Ιούνιος.

Επικρατεί ένας χαμός γύρω από τον Κούτρη. Η Μπενφίκα αν πουλήσει τον Γκριμάλντο που μοιάζει και το πιθανότερο, θα κινηθεί αμέσως για τον άσο των Πειραιωτών. Η δε Μαρσέιγ τον έχει «σταμπάρει» από τον χειμώνα και σκοπεύουν να κάνουν επίσημη κρούση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Προς το παρόν δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση στους «ερυθρόλευκους» για τον Κούτρη ή έστω στον βαθμό που ο Ολυμπιακός θα καθόταν να την συζητήσει. Ωστόσο, υπάρχει η σιγουριά ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι είτε στην Γαλλία, είτε στην Πορτογαλία.

Ο Κούτρης πάντως είναι με την Εθνική στην Ολλανδία και δεν ασχολείται με όλα αυτά που ακούγονται. Είναι προσηλωμένος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αυτή τη στιγμή και δεν θέλει να μπαίνει στη διαδικασία να «καταναλώνει» ενέργεια με τα διάφορα σενάρια.

Είναι όμως γεγονός ότι η Μπενφίκα και η Μαρσέιγ πάνε για μία δυνατή μεταξύ τους «μάχη». Τα… σπουδαία λοιπόν από Ιούνιο.