«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Εντουάρντο»

Η ηλεκτρονική έκδοση της «O Jogo» έγραψε ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην «pole position» για την απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου χαφ της Μπελενένσες.

«Τον πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός για Εντουάρντο»

Οι Πορτογάλοι από εκεί που έδιναν φαβορί την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για την απόκτηση του Εντουάρντο, τώρα δίνουν φαβορί τον Ολυμπιακό!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος χαφ που αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τη μεσαία γραμμή σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς, ανήκει στην Ιντερνασιονάλ και ένα μέρος των δικαιωμάτων του το κατέχει η Κοϊμπρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «O Jogo», οι «ερυθρόλευκοι» πλέον βρίσκονται στην «pole position» για την απόκτησή του εξαιτίας κάποιων γραφειοκρατικών δυσκολιών από πλευράς Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Μπελενένσες έχει μία οψιόν αγοράς στα 3 εκατομμύρια ευρώ, μια οψιόν όμως που δεν θα την ενεργοποιήσει.

Οι Ίβηρες έλεγαν ότι η Σπόρτινγκ θα έκανε "δώρο" 3 εκατομμύρια ευρώ στην Μπελενένσες για να πάρει τον παίκτη από την Ιντερνασιονάλ και θα της έδινε επιπλέον χρήματα, έτσι ώστε ο παίκτης να μετακόμιζε στο Ζοσέ Αλβαλάδε. Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάπως περίεργη η τακτική που ήθελε να ακολουθήσει η ομάδα της Λισσαβώνας.

Τις τελευταίες ώρες όμως αναφέρει η «O Jogo» ότι ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει «κεφάλι» στη διεκδίκηση του παίκτη. Οπότε, αναμένουμε τις εξελίξεις για έναν ποδοσφαιριστή που η Ιντερνασιονάλ τον κοστολογεί με πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς.