Η απάντηση του Σκρτελ για το συμβόλαιο του

Ο Σλοβάκος ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως προχώρησε σε επέκταση του συμβολαίου του με τη Φενέρ γι' ακόμα ένα χρόνο.

Η απάντηση του Σκρτελ για το συμβόλαιο του

Ο κακός χαμός έγινε το Σάββατο με τον Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος είναι ο στόπερ που βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι Τούρκοι το πρωί του Σαββάτου μετέδωσαν την πληροφορία πως ο Σλοβάκος έκλεισε στην ομάδα του Πειραιά, ενώ την τελευταία στιγμή είχε μπει σφήνα και ο ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο τα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα ανέτρεψαν την κατάσταση. Οι Τούρκοι έγραψαν πως ο ποδοσφαιριστής τα βρήκε με τη Φενέρμπαχτσε και θα επεκτείνει το συμβόλαιο του γι' ακόμα ένα χρόνο.

Και τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας μετέδωσαν τη συγκεκριμένη είδηση, αλλά χωρίς να υπάρξει ανακοίνωση ή κάποια επίσημη αντίδραση από τη Φενέρ. Πάντως ο Μάρτιν Σκρτελ είναι ένας από τους παίκτες που θα ήθελε να κρατήσει η ομάδα της Πόλης. Στην τραγική σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλοβάκος, μαζί με τον Βαλμπουενά και τον Σολδάδο είναι οι παίκτες που ξεχώρισαν.

Στο τελευταίο ματς με την Αντάλιασπορ ο Μάρτιν Σκρτελ δεν αγωνίστηκε, ωστόσο μετά το τέλος του ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με το μέλλον του. Ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός στην ερώτηση για το αν είναι αλήθεια τα όσα γράφτηκαν περί επέκτασης του συμβολαίου του είπε: «Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον». Ούτε διέψευσε, ούτε και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα αν και οι Τούρκοι επιμένουν πως τα έχει βρει με τη Φενέρ.