«Η Μαρσέιγ αντίπαλος της Μπενφίκα για Κούτρη»

Οι Πορτογάλοι έχουν βάλει στο… μάτι τον Λεονάρντο, αλλά η ομάδα της Μασσαλίας της έχει βάλει μεγάλο εμπόδιο.

«Η Μαρσέιγ αντίπαλος της Μπενφίκα για Κούτρη»

Η πολύ καλή σεζόν που έχει κάνει με τον Ολυμπιακό είναι λογικό να έχει… κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Ευρώπης. Ο Λεονάρντο Κούτρης ήταν παίκτης που είχε σημαντικό ρόλο στην ομάδα που δημιούργησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Το όνομα του εδώ και αρκετούς μήνες εμπλέκεται σε σενάρια και τον Ιανουάριο έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή. Εδώ και μερικές ημέρες από την Πορτογαλία έχει προκύψει το έντονο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Οι Ίβηρες παρακολουθούν την περίπτωση του Κούτρη και φαίνεται πως θα κινηθούν για την απόκτηση του. Η Record που αποκάλυψε το θέμα για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Λεονάρντο σε νεότερο ρεπορτάζ της τονίζει πως αντίπαλος της είναι η Μαρσέιγ.

Οι "αετοί" της Λισαβόνας θέλουν τον ποδοσφαιριστή, όμως όπως τονίζει το ρεπορτάζ τους η ομάδα της Μασσαλίας κινείται έντονα για την απόκτηση του. Να θυμίσουμε πως η Μαρσέιγ είναι η ομάδα που τον Ιανουάριο είχε φτάσει μία ανάσα από την απόκτηση του Κούτρη. Τότε ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει την πρόταση των Γάλλων, αφού είχε ληφθεί η απόφαση να μη φύγει κανείς ποδοσφαιριστή που αποτελεί τον βασικό κορμό του Ολυμπιακού.

Τώρα είναι ξεκάθαρο πως τόσο ο παίκτης όσο και ο Ολυμπιακός δέχονται πιέσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους. Το θέμα είναι ποιος θα μπορέσει να ικανοποιήσει οικονομικά τους Πειραιώτες έτσι ώστε να ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρηση του Λεονάρντο. Θεωρείται, πάντως, δύσκολο να καταφέρει ο Κούτρης να μείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.