«Έκλεισε και τον Σκρτελ ο Ολυμπιακός, παρά τη σφήνα του ΠΑΟΚ»

Οι Τούρκοι μεταδίδουν πως οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια και με τον Σλοβάκο στόπερ παρά την πρόταση που του είχε κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Έκλεισε και τον Σκρτελ ο Ολυμπιακός, παρά τη σφήνα του ΠΑΟΚ»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπαίνει στο αεροπλάνο αύριο για να έρθει στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι ο μοναδικός που θα κάνει το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Πειραιάς. Ο συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτσε, Μάρτιν Σκρτελ είναι έτοιμος και αυτός να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Εδώ και λίγη ώρα τα τουρκικά Μέσα μεταδίδουν πως ο Ολυμπιακός συμφώνησε και με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό της Φενέρ. Σύμφωνα με τους γείτονες οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια με τον Σκρτελ και κάνουν λόγο για συμφωνία δύο ετών ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ωστόσο δίνουν μία άλλη διάσταση για το θέμα του Σκρτελ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη γειτονική χώρα ο ΠΑΟΚ μπήκε σφήνα στη διεκδίκηση του Σλοβάκο κεντρικού αμυντικού. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πρόταση στον ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος προτίμησε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό όπως είχε κάνει και ο συμπαίκτες του στη Φενέρ, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Σκρτελ μετακόμισε στην Πόλη το καλοκαίρι του 2016 όταν η Φενέρμπαχτσε ξόδεψε 8 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Λίβερπουλ. Τη φετινή σεζόν έχει κάνει 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας και έχει σκοράρει μία φορά. Είναι ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις που αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του, ενώ στην τουρκική ομάδα είχε συμβόλαιο ύψους 2 εκατ. ευρώ.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει το ποσό στο οποίο συμφώνησε η ομάδα του Πειραιά με τον Σλοβάκο στόπερ. Ακόμα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από τον Ολυμπιακό για το θέμα του Μάρτιν Σκρτελ και για όσα μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα, τα οποία πάντως είχαν καλή πληροφόρηση και για το θέμα του Βαλμπουενά.