«Ο Χασάν επιστρέφει στη Μπράγκα»

Δημοσιεύματα από την Πορτογαλία αναφέρουν πως ο δανεισμός του Αχμέντ Χασάν στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και ο Αιγύπτιος θα επιστρέψει στη Μπράγκα. 

«Ο Χασάν επιστρέφει στη Μπράγκα»

Εδώ και καιρό από τον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει ότι τα 4 εκατ. ευρώ που θέλει η Μπράγκα για τον Αχμέντ Χασάν δεν τα δίνουν. Πλέον το μεταδίδουν και οι Πορτογάλοι και φαίνεται πως το θέμα τελείωσε οριστικά.

«Ο δανεισμός του Χασάν στον Ολυμπιακό τελείωσε και ο παίκτης επιστρέφει στη Μπράγκα», αναφέρουν οι Ίβηρες τα τελευταία λεπτά. Μοιάζει πως πλέον ειδοποιήθηκε η Μπράγκα ότι οι Πειραιώτες δεν θα κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του Αιγύπτιου επιθετικού.

Για τον Αχμέντ Χασάν είναι δεδομένη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος είχε εισηγηθεί την παραμονή του Αιγύπτιου επιθετικού στον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι και ο 26χρονος φορ ήθελε να μείνει στον Πειραιά και τη νέα σεζόν. Είχε προσαρμοστεί στη ζωή στην Ελλάδα και στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Πάντως φαίνεται πως οριστικά γυρίζει στην ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματα του, την Μπράγκα και η οποία θα διαπραγματευτεί τη μετακίνηση του σε άλλο σύλλογο αν θελήσει. Θυμίζουμε πως στην Πορτογαλία αφήνουν ανοιχτό παράθυρο για τον Χασάν και τον Ολυμπιακό, ακόμα και γι' αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το στηρίζουν στο γεγονός πως το συμβόλαιο του λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια υπάρχουν άλλες πηγές που αναφέρουν πως ο παίκτης είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μπράγκα έως το 2021 πριν φύγει για τον Ολυμπιακό. Αυτό μοιάζει να είναι και το πιθανότερο και κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του για τους Πειραιώτες.