Το πρόβλημα με τον Μπα και την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Η Γκαζελέκ Αζαξιό «αυτοκτόνησε» στη Γαλλία και ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει μπροστά του κι άλλα παιχνίδια.

Το πρόβλημα με τον Μπα και την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της Γαλλίας ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Στο φινάλε του… μαραθωνίου η Γκαζελέκ Αζαξιό αυτοκτόνησε, αφού ηττήθηκε από την Παρί και δεν εκμεταλλεύτηκε την απώλεια βαθμών της συμπολίτισσας της και μισητής αντιπάλου της, Αζαξιό.

Τι σημαίνει αυτό; Η Γκαζελέκ τερμάτισε στην 18η θέση της βαθμολογίας και καλείται να διεκδικήσει την παραμονή της στη Β’ Γαλλίας μέσω αγώνων πλέι οφ. Οι υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, λοιπόν δεν ολοκληρώθηκαν, αφού μπροστά της έχει δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

Στις 28 Μαΐου θα παίξει εκτός έδρας κόντρα στη Λε Μαν που τερμάτισε στην 3η θέση της κατώτερης κατηγορίας. Στις 2 Ιουνίου θα γίνει η ρεβάνς στην έδρα της Γκαζελέκ Αζαξιό. Όλο αυτό δημιουργεί πρόβλημα με τον Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει μείνει δανεικός στον γαλλικό σύλλογο.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στον Ρέντη στις 12 Ιουνίου για να ξεκινήσει προετοιμασία. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν με τον Μπα να έχει μπροστά του ακόμα δύο παιχνίδια και μάλιστα πάρα πολύ σημαντικά και κρίσιμα για την ομάδα του.

Ο Ουσεϊνού Μπα είναι βασικότατο στέλεχος της Γκαζελέκ Αζαξιό και ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια με 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Η ενσωμάτωση του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού θα καθυστερήσει για μερικές μέρες.