Φιλικό για τους εγκαυματίες στο Μάτι έδωσαν οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού (pics)

Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έπαιξαν στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη για τους τραυματίες από την πυρκαγιά στο Μάτι. 

Φιλικό για τους εγκαυματίες στο Μάτι έδωσαν οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού (pics)

Έναν ξεχωριστό αγώνα έδωσαν το Σάββατο (18/05) στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού με την μικτή ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων του Δήμου Μαραθώνα, hug4mati.

Τα έσοδα από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν για την ενίσχυση των εγκαυματιών από την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να εργαστούν.

Οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές για την σπουδαία κίνηση τους. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 7-4, με τον Καλογερόπουλο να σημειώνει 4 τέρματα.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελούνταν από τους: Κελεσίδης, Καλύβας, Σιδέρης, Συρίγος, Αρζένης, Καλαμάρας, Καλύκας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν επίσης και οι: Ασπρογέρακας, Καλτσάς, Ρούσσος, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Σταμάτης, Παναούσης, Βέλιος, Κ. Καλτσάς, ενώ στο γήπεδο με την αποστολή βρέθηκαν και οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γκαβέζος, Βούζας, Δαμιανίδης, Κασελίμης.

Για την ομάδα των επίλεκτων hug4mati αγωνίστηκαν οι: Κρητικός, Μουρούτσος, Αΐβάζης, Καλαντζής, Ορκόπουλος, Χανταμπάκης, Καραμάνης, Ντρέλιας, Φάκας, Πικουλίδης, Σάκκας, Κουρέλης, Τσέλιος Γ., Μίχας, Γιακουμής, Τσέλιος Σ., Μαγγινας, Μπισμπιρούλας, Παναγόπουλος, Τσέλιος Χ., Βαλσάμης.