Λάζαρος στη Νέα Υόρκη: «Ομάδα για πρωτάθλημα»

Ο Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στην ετήσια γιορτή της Θύρας 7 και αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και σε αυτή που έρχεται.

Λάζαρος στη Νέα Υόρκη: «Ομάδα για πρωτάθλημα»

Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος για τον ετήσιο χορό της Θύρας 7. Ο διεθνής εξτρέμ μίλησε στην Hellenic Daily News και αρχικά αναφέρθηκε στην παρουσία του στη γιορτή του συνδέσμου. «Είναι μεγάλη η χαρά μου να βρίσκομαι εδώ, με τους φίλους του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι απόψε βλέπουν στο πρόσωπό μου ολόκληρη την ομάδα, γιατί έχουν τεράστια αγάπη για τον Ολυμπιακό. Η εκδήλωση είναι πραγματικά πολύ όμορφη και ερυθρόλευκη. Εκπροσωπώ την ομάδα και η αγάπη που δείχνουν είναι πολύ μεγάλη», τόνισε ο Λάζαρος.

Στη συνέχεια ο εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε: «Αυτό που μου ζητάει ο κόσμος, είναι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός: Πρωτάθλημα, τίτλους και ωραίο ποδόσφαιρο. Οπότε, εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ολυμπιακός δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. «Το ότι δεν πήραμε κάποιον τίτλο κάνει τη χρονιά λίγο περίεργη. Από την άλλη, είμαστε σε διαδικασία χτισίματος μίας ομάδας, οπότε τη νέα σεζόν πιστεύω ότι θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Με 2-3 πινελιές ακόμα θα έχουμε την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά στους ομογενείς οπαδούς του Ολυμπιακού είπε: «Να είναι πάντα υγιείς, να είναι κοντά στην ομάδα όπως το κάνουν και ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτήν την εκδήλωση».