Χασάν: «Να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Ο Αιγύπτιος επιθετικός μίλησε για τα σενάρια περί επιστροφής του στην Αλ Αχλί και για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Χασάν: «Να κάνω ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου»

Στην Αίγυπτο βρίσκεται ο Αχμέντ Χασάν, ο οποίος απολαμβάνει τις διακοπές του πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου. Ο 26χρονος επιθετικός με την ευκαιρία ότι βρίσκεται στη χώρα του βρέθηκε σε παιχνίδι της παλιάς του ομάδας, Αλ Αχλί με την ΕΝΡΡΙ για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου.

Η παρουσία του σε παιχνίδι της Αλ Αχλί είχε ως αποτέλεσμα να αναπτυχθούν σενάρια περί επιστροφής του στην ομάδα του Καΐρου. Ο ίδιος, ωστόσο, μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του για όλες αυτές τις φήμες και τις διέψευσε κατηγορηματικά.

Ο Αχμέντ Χασάν δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν προφορικές ή επίσημες διαπραγματεύσεις με την Αλ Αχλί, όλα όσα έχουν ειπωθεί είναι φήμες χωρίς βάση. Ήθελα να δω την Αλ Αχλί, είμαι μέλος του κλαμπ και ελπίζω να κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος, δεν είχα καμία συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στην Αίγυπτο αυτή τη στιγμή. Θέλω να χρησιμοποιήσω το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο για να κάνω ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου στην Ευρώπη», ήταν τα λόγια του.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που αναπτύσσονται σενάρια περί επιστροφής του 26χρονου επιθετικού στην Αλ Αχλί. Και τον Ιανουάριο είχε γίνει κάτι ανάλογο και μάλιστα τότε οι συμπατριώτες του έκαναν λόγο για επαφές με την παλιά του ομάδα. Ο Χασάν πάλι είχε διαψεύσει τις φήμες.

Η αλήθεια είναι πως ο 26χρονος φορ δεν «καίγεται» να γυρίσει στην πατρίδα του να παίξει ποδόσφαιρο. Ανήκει στην Μπράγκα με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2020, ενώ είναι γνωστό πως και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος θέλει να μείνει στο μεγάλο λιμάνι και την επόμενη σεζόν, αφού θεωρεί πως με τον Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να κάνει ακόμα μία καλή σεζόν. Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές δεν είναι εύκολο να μείνει στον Ολυμπιακό, αφού τα χρήματα που καλείται να δαπανήσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού είναι αρκετά.