Λεμονής εναντίον Ζαρντίμ: Φιλικό των All-star της Εθνικής με την Μονακό του 2004 (pic)

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Λευκάδας ΦΑΡΟΣ.

Λεμονής εναντίον Ζαρντίμ: Φιλικό των All-star της Εθνικής με την Μονακό του 2004 (pic)

Επίλεκτοι παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας θα δώσουν φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την Μονακό του 2004, η οποία εκείνη την χρονιά είχε φτάσει ως τον τελικό του Champions League, όμως έχασε από την Πόρτο με 3-0.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 3 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Λευκάδας, με το κόστος του εισιτηρίου να είναι 5 ευρώ, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύλλογο ΦΑΡΟΣ.

Η Εθνική θα έχει στον πάγκο της τους Τάκη Λεμονή και Γιώργο Δώνη και την αποστολή αποτελούν οι Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Χαριστέας, Κώστας Κατσουράνης, Νίκος Νταμπίζας, Σωτήρης Κυριάκος, Βασίλης Λάκης, Φάνης Γκέκας, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Βασίλης Μπορμπόκης, Ιεροκλής Στολτίδης, Μιχάλης Σιφάκης, Στέφανος Κοτσόλης, Δημήτρης Παπαδόπουλος Λούκας Βύντρα, Νίκος Σπυρόπουλος και Γιώργος Θεοδωρίδης.

Στον πάγκο της Μονακό θα βρίσκεται ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχοντας μαζί του τους Άκη Ζήκο, τους πρώην ερυθρόλευκους Γιαγιά Τουρέ και Φρανσουά Μοντεστό, Λούκας Μπερνάρντι, Έντουαρντ Σισέ, Ζερόμ Ροθέν, Λούντοβιτς Γκιουλί, Γκαέλ Γκιβέτ, Σεμπαστιέν Σκιλασί, Φλάβιο Ρόμα, Λόπεζ Ζεράρντ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Φεντερίκ Πικιόν, Χαβιέρ Τσεβανιόν και Χασάν Ελ Φακίρι.