«Δεν φεύγει από την Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο»

Νέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία για τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

«Δεν φεύγει από την Ιντερνασιονάλ ο Μολέδο»

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο για τον οποίο έχει γίνει προσπάθεια από το περασμένο καλοκαίρι να έρθει στο μεγάλο λιμάνι. Η κατάσταση για τον Βραζιλιάνο στόπερ είναι γνωστό πως έχει.

Ο Ολυμπιακός ναι μεν τον θέλει στην ομάδα, εκείνος από την πλευρά του δεν έχει θέμα να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Ιντερνασιονάλ είναι το μεγάλο εμπόδιο. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός ναι μεν δεν έχει πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά από την άλλη δεν «καίγεται» να φύγει και από τη Βραζιλία.

Στην πατρίδα του υπήρξε και νέο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επισημαίνεται πως η Ιντερνασιονάλ δεν έχει σκοπό να τον παραχωρήσει. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως απορρίφθηκε πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ η «Ίντερ» συζητάει για τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατ. ευρώ.

Το ίδιο ρεπορτάζ μάλιστα επισημαίνει πως η Ιντερνασιονάλ δεν έχει σκοπό να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα η πρόθεση της είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως το 2023, διότι τον θεωρεί βασικό μέλος της ομάδας.