Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε μια συγκινητική και ιδιαίτερη για όλους βραδιά, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού, τίμησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Οι Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Δίπλα στη θάλασσα του Πειραιά, στο πανέμορφο Μικρολίμανο, ζωντάνεψε η Θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τετάρτης (15/5). Στο «Βαγγ-Ειρ», παρευρέθηκαν μερικά από τα θρυλικά ονόματα της ιστορίας του Θρύλου, για να τιμήσουν τον ηγέτη μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη. Το παρών έδωσαν επίσης, μέλη της Διοίκησης της ΠΑΕ και συνεργάτες του κ. Μαρινάκη.

Δαρίβας, Γιούτσος, Υφαντής, Γκαϊτατζής, Σάββας Θεοδωρίδης, Γκαβέζος, Γλύκας, Κελεσίδης, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Παππάς, Τζανετουλάκος, Μίχος, Καλτσάς, Βαμβακούλας, Μπονόβας, Μουκέας, Βαΐτσης, Κριμιτζάς, Δαμιανίδης, Αμανατίδης, Γκόγκιτς, Ζαραδούκας, Κτενάς, Παπάζογλου, Σταμάτης, Καψιμάλλης, Κουμαριάς, Κωττάκης, Πολίτης, Προκόβας, Καλύβας, Αρζένης, Τσαμάκος, Κορωνιάς, Μαρτίνος, Γρηγορίου, Κασελίνης, Κυριμόπουλος, Μπουντούρης, ήταν μερικά από τα θρυλικά ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού , που από νωρίς το απόγευμα συγκεντρώθηκαν, σε μία εορταστική βραδιά για την οικογένεια του Ολυμπιακού!

Η βραδιά συνεχίστηκε με ιστορίες και μνήμες του Ολυμπιακού αλλά και με συζητήσεις για την πόλη του Πειραιά, με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ενθουσιασμένο να ακούει τους θρύλους του Ολυμπιακού να μιλούν για την ατελείωτη προσφορά του προέδρου του Ολυμπιακού και στους ίδιους και στην κοινωνία!

Μάλιστα, ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου, ο κ. Γλύκας, που οργάνωσε με επιτυχία την υπέροχη αυτή εκδήλωση μίλησε και για το μεγάλο φιλικό του Σαββάτου (18/5) στο μαρτυρικό Μάτι Αττικής, τονίζοντας ότι πάντα σύμφωνα με το όραμα του κ. Μαρινάκη, οι Βετεράνοι και όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού βρίσκονται κοντά στην κοινωνία και στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.