Στη Βαγιαδολίδ ο Κουέγιαρ

Ο πορτιέρε της Λεγανές που μένει ελεύθερος και φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό έχει δώσει τα χέρια με τη Βαγιαδολίδ.

Στη Βαγιαδολίδ ο Κουέγιαρ

Ο Ιβάν Κουέγιαρ είχε απασχολήσει πολύ σοβαρά το περασμένο καλοκαίρι τον Ολυμπιακό. Ο τερματοφύλακας της Λεγανές που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γκερέρο ήταν ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα και μάλιστα φερόταν πως θα κλείσει.

Τότε η ιστορία με τον Κουέγιαρ φαινόταν προχωρημένη και στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό στην κόντρα της Λεγανές με τον μάνατζερ του παίκτη. Το όνομα του ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όμως, όπως έχουμε γράψει στο «ΦΩΣ» πριν μερικές εβδομάδες ο παίκτης θα συνεχίσει στη Βαγιαδολίδ.

Ο 34χρονος πορτιέρε μένει ελεύθερος από τη Λεγανές το ερχόμενο καλοκαίρι και από την πλευρά της δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Τα ισπανικά Μέσα θεωρούν τελειωμένη τη μετακίνηση του στη Βαγιαδολίδ ως ελεύθερος, ενώ και ο ίδιος το έχει παραδεχτεί στους συμπαίκτες του.

Ο Ιβάν Κουέγιαρ είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Λεγανές όλη τη σεζόν και έχει παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη ανατροπή για να απασχολήσει τον Ολυμπιακό, διότι ο παίκτης έχει δώσει τα χέρια με τη Βαγιαδολίδ.