Το σκληρό πρόγραμμα του Μεριά με Τυνήσιο προπονητή (vid)

Ο στόπερ του Ολυμπιακού δουλεύει ασταμάτητα και με μεγάλη ένταση όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Το σκληρό πρόγραμμα του Μεριά με Τυνήσιο προπονητή (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει τις διακοπές του μέχρι να μαζευτούν ξανά στον Ρέντη για να αρχίσουν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά έχουν πάρει ειδικό πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Βέβαια είναι και εκείνοι που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες και δεν έχουν περιθώριο για ξεκούραση. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος θα παίξει στο Κόπα Άφρικα με την Τυνησία.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα με έναν από τους πιο καταξιωμένους προπονητές της πατρίδας του. Ο Αλά Μπεν Αμάρα είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την εκγύμναση του Γιασίν Μεριά αυτή την περίοδο. Ακολουθεί επίπονο πρόγραμμα όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο παρακάτω βίντεο.

Το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται πολύ δύσκολο για τον Μεριά, αφού στο Κόπα Άφρικα θα έχει ρόλο με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Στη συνέχεια τον περιμένει και ο Ολυμπιακός για τα προκριματικά του Champions League.