Ο Τουρέ έβγαλε στη… σέντρα τον Σέλουκ: «Δεν σταματάω»

Ο Ιβοριανός σταρ με δήλωση του διέψευσε τον επί σειρά ετών ατζέντη του, ο οποίος είχε ανακοινώσει πως ο πελάτης του σταματάει το ποδόσφαιρο.

Ο Τουρέ έβγαλε στη… σέντρα τον Σέλουκ: «Δεν σταματάω»

Την Παρασκευή το πρωί ο Ντμίτρι Σέλουκ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter έκανε γνωστό πως ο Γιάγια Τουρέ «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Ουκρανός ατζέντης μάλιστα έκανε και δηλώσεις σε Μέσα της Ρωσίας για τον Ιβοριανό σταρ.

Αναφέρθηκε μάλιστα ακόμα και στους λόγους που ο Τουρέ έφυγε από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ο πελάτης του θα μείνει στο ποδόσφαιρο ως προπονητής. Όλα αυτά έκαναν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες δύο ημέρες. Οι πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον αποθέωσαν από τα social media και τον ευχαρίστησαν.

Ο ίδιος, όμως, με δηλώσεις του στο Skysports έβγαλε στη… σέντρα τον Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Γιάγια Τουρέ ξεκαθάρισε πως δεν σταματάει το ποδόσφαιρο και πως όταν αυτό συμβεί θα το ανακοινώσει ο ίδιος και κανένας άλλος.

«Αποσύρθηκα; Ποτέ. Θα συνεχίσω να παίζω. Υπάρχουν τόσες πολλές φήμες για το μέλλον μου στο ποδόσφαιρο, αλλά ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να περιγράψω. Παίζω από τότε που ήμουν μικρός και θα συνεχίσω να το κάνω. Όταν έρθει η ώρα να αποσυρθώ, θα το κάνω επίσημο εγώ ο ίδιος. Κανείς άλλος δεν μπορεί να μιλάει εξ' ονόματός μου», ανέφερε ο Γιάγια.

Η είδηση ότι εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Τώρα έχει προκαλέσει αίσθηση η δήλωση του ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.