Νίκη με αρκετές δοκιμές για τον Πανιώνιο

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νεαρούς παίκτες είχε ο Άκης Μάντζιος σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. 

Νίκη με αρκετές δοκιμές για τον Πανιώνιο

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να επικρατεί 2-0 του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» τους ποδοσφαιριστές του αλλά και να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Για την ιστορία οι «κυανέρυθροι» επιβλήθηκαν με 2-0. Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κούρντι ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη μεγάλη μπαλιά του Μανθάτη και με ωραίο κοντρόλ και σουτ στη κίνηση έγραψε το 1-0.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στα τελευταία λεπτά ο Οικονομίδης με ψύχραιμο πλασέ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στον Έλληνα τεχνικό άρεσε ο αριστερός εξτρέμ, που έπαιξε υπό δοκιμή, ωστόσο το όνομα του δεν έγινε γνωστό από τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κούρντι, Σιντι Αλί, Μανθάτης, Τσιλουλης (και δύο παίκτες υπό δοκιμή).

Στο δεύτερο μπήκαν οι: Παπαγεωργίου, Άρσε, Οικονομίδης, Μακρύλλος (και κάποιοι υπό δόκιμοι).