Βασιλειάδης: "Με το VAR αφήνουμε πίσω τις σκιές του ποδοσφαίρου μας"

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης με τις δύο εταιρίες που θα συνεργαστούν, ώστε να εγκατασταθεί και να χρησιμοποιηθεί το VAR την επόμενη 5ετία στην Ελλάδα, ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε για το νέο πρότζεκτ.

Βασιλειάδης: "Με το VAR αφήνουμε πίσω τις σκιές του ποδοσφαίρου μας"

Μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε ότι το VAR θα ανοίξει το δρόμο για να μην υπάρχουν πια σκοτεινές συμμορίες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης:

"Είναι μια σημαντική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφήνουμε πίσω, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, τις σκιές που βάραιναν εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρό μας. Όσο και να θέλουν κάποιοι να επιστρέψουν στη μιζέρια και να επιβάλλουν την ατζέντα του παρελθόντος, εμείς δεν θα το επιτρέψουμε.

Έχουμε πολλά βήματα ακόμα να κάνουμε γιατί τα προβλήματα είναι μεγάλα. Δεν θα κάνουμε, όμως, βήμα πίσω απέναντι στα σκοτεινά συστήματα. Βρήκαμε στο ποδόσφαιρο ένα σκοτεινό περιβάλλον και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε σελίδα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε, αλλά είμαστε σε μια νέα κατεύθυνση.

Με το VAR δημιουργούνται οι προϋποθέσεις να μην υπάρχουν σκοτεινές συμμορίες σαν αυτές του παρελθόντος. Και όσο και να σκούζουν κάποιοι για να αλλάξουν την ατζέντα, είμαστε ήδη πολύ μπροστά από αυτούς. Θα έχουμε ένα νέο προϊόν, που θα αποβάλει τους παρείσακτους οι οποίοι έχουν άλλα σχέδια, που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό".