«Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον 17χρονο Στεργίου»

Δημοσίευμα από την Ισπανία μπλέκει τους «ερυθρόλευκους» με τον νεαρό αμυντικό της Σεν Γκάλεν, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Σεβίλλη.

«Ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός για τον 17χρονο Στεργίου»

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός δίνει τα… ρέστα του για την απόκτηση του Ζερεμί Ματιέ και ρίχνει στο τραπέζι όλα τα «όπλα» του για να τον κάνει δικό του, στην Σεβίλλη φέρνουν στη δημοσιότητα το όνομα του 17χρονου στόπερ Λεωνίδα Στεργίου.

Σύμφωνα με το «estadiodeportivo.com», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει σκάουτινγκ στον νεαρό αμυντικό της Σεντ Γκάλεν, για τον οποίο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και οι άνθρωποι της Σεβίλλης!

Ο 17χρονος αμυντικός που μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ εκτός από στόπερ, είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 2002 στην Ελβετία, έχει ύψος 1.80μ,, είναι δεξιοπόδαρος και είναι «προϊόν» της ακαδημίας της Σεντ Γκάλεν. Πριν από τρεις μήνες υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και έως τώρα έχει 11 παιχνίδια στο ελβετικό πρωτάθλημα, με τα 10 εξ αυτών να επιλέγεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τη Σεβίλλη φέρονται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να έχουν βάλει για τα καλά στο «σημάδι» τον Στεργίου. Και προφανώς αν ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του, δεν θα πρόκειται για μία επιλογή που θα είναι για την ομάδα Νέων, αλλά για την πρώτη ομάδα.