Αγγλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον Ντιαμέ»

Ο Μοχάμεντ Ντιαμέ, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό στο πρόσφατο παρελθόν, επανέρχεται στο ερυθρόλευκο προσκήνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Αγγλικά ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για τον Ντιαμέ»

Ο Σενεγαλέζος χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νιούκαστλ και η εφημερίδα "The Chronicle" υποστηρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Στο ίδιο δημοσίευμα εμπλέκονται τουρκικές ομάδες, αλλά και αγγλικές όπως η Κρίσταλ Πάλας και η Μπράιτον.

Ο ύψους 1,84 μέτρων Αφρικανός, ο οποίος είναι γεννημένος στην πόλη Κρετέιγ της Γαλλίας, αγωνίζεται τόσο ως οκτάρι όσο και ως ανασταλτικός μέσος.

Ο 32χρονος άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στις «καρακάξες», όμως αξιώνει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου τού προσφέρει μονοετές.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Λανς Β' το 2005 και ακολούθως έχει παίξει σε Λινάρες, Ράγιο Βαγιεκάνο, Γουίγκαν, Γουέστ Χαμ και Χαλ, προτού μετακομίσει στη Νιούκαστλ το 2016, καταγράφοντας ως τώρα 96 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.