Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός: Το ιστορικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της Μεγάλης Εβδομάδας

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (24/4, 17:00), στο γήπεδο της Προοδευτικής οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν αυτούς της Προοδευτικής.

Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός: Το ιστορικό ποδοσφαιρικό ραντεβού της Μεγάλης Εβδομάδας

Ο ιστορικός πλέον αγώνας, αλλά και ο παλαιότερος, καθιερωμένος αγώνας βετεράνων στην Ελλάδα, εκείνος ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, αναβιώνει τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα.

Στις 17:00, οι Βετεράνοι της ομάδας του Πειραιά και εκείνοι της Προοδευτικής, θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για την αναβίωση ενός θεσμού, όπως ο σπουδαίος αυτός αγώνας!

Όπως σε κάθε τι νέο ή ανανεωμένο, έτσι και εν προκειμένω, η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλάζει. Αντί για τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, οπότε παραδοσιακά διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, φέτος θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Φυσικά η έδρα δεν αλλάζει και δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας (γνωστό και ως γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού), την ιστορική έδρα της Προοδευτικής!

Ο ιστορικός αγώνας, ο οποίος θα είναι ο 52ος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική -και όχι μόνο- κοινωνία, ενώ παράλληλα οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα στείλουν και πάλι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στον συνάνθρωπο, όπως κάνουν πάντοτε, με όλους τους αγώνες, τους οποίους δίνουν!