Μεγάλη Τετάρτη φέτος το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός

Τη Μ. Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Προοδευτικής οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν αυτούς των «βυσσινί».

Μεγάλη Τετάρτη φέτος το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός

Ξανά αντιμέτωποι θα βρεθούν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού με αυτούς της Προοδευτικής. Ο πλέον ιστορικός αγώνας, αλλά και ο παλαιότερος, καθιερωμένος αγώνας βετεράνων στην Ελλάδα, εκείνος ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, αναβιώνει τη Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα. Στις 17:00, οι Βετεράνοι της ομάδας του Πειραιά και εκείνοι της Προοδευτικής, θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για την αναβίωση ενός θεσμού, όπως ο σπουδαίος αυτός αγώνας!

Όπως σε κάθε τι νέο ή ανανεωμένο, έτσι και εδώ, η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλάζει. Αντί για τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, οπότε παραδοσιακά διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, φέτος θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Φυσικά η έδρα δεν αλλάζει και δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας (γνωστό και ως γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού), την ιστορική έδρα της Προοδευτικής!

Ο ιστορικός αγώνας, ο οποίος θα είναι ο 52ος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ενώ παράλληλα, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα στείλουν και πάλι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στον συνάνθρωπο, όπως κάνουν πάντοτε, με όλους τους αγώνες, τους οποίους δίνουν!