Ηρακλής-Βόλος 2-0: Άριστα 10 με Ρόβα (vid)

Ο Χρήστος Ρόβας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού με δύο δικά  του γκολ ο Ηρακλής επιβλήθηκε με 2-0 του Βόλου.

Ηρακλής-Βόλος 2-0: Άριστα 10 με Ρόβα (vid)

Ο Ηρακλής υποδέχθηκε στο Καυτανζόγλειο τον πρωταθλητή της κατηγορίας, Βόλο, και τον νίκησε 2-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Χρήστος Ρόβας οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής ήταν φοβερός στο πρώτο ημίχρονο με τον Ρόβα μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών να σκοράρει δύο φορές. Αρχικά στο 13' με ωραίο πλασέ και έπειτα στο 23' με έξοχη κεφαλιά.

Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας, με 42 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Κισσαμικό και δύο περισσότερους από τον Καραϊσκάκη που μάχονται επίσης για να τη θέση που εξασφαλίζει παραμονή στην κατηγορία.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Καχριμάν, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Βιτλής, Παναγιωτούδης, Καθάριος (Γιαννίτσης 76'), Ντούνης (Τσίπρας 67΄), Μπορίκο (Πτηνόπουλος 81'), Ρόβας, Περόνε.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Κραβαρίτης, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας (Φράγκος 56'), Ενγκουέν, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Κότο, Δόρης (Λούκας 63'), Κορέλας (Καμπαγιέρ 75'), Παπαδόπουλος.