Αυξάνονται τα εμπόδια για Σλιμανί στον Ολυμπιακό

Εξ αρχής επρόκειτο για μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Αλγερινός κάνει «γκελ» σε Αγγλία, Πορτογαλία και Ισπανία.

 

Αυξάνονται τα εμπόδια για Σλιμανί στον Ολυμπιακό

Το ότι προτάθηκε ένας ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτησή του. Ο 30χρονος Αλγερινός φορ Ισλάμ Σλιμανί που παίζει δανεικός από την Λέστερ στη Φενέρμπαχτσε και δεν πρόκειται να μείνει στην Κωνσταντινούπολη, έχει προταθεί στο λιμάνι, αλλά είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για να ασχοληθεί ο Ολυμπιακός.

Πρώτον, το συμβόλαιό του είναι ιδιαιτέρως υψηλό. Λέγεται στην Τουρκία ότι λαμβάνει από την Φενέρμπαχτσε ένα συμβόλαιο πάνω από 3 εκ. ευρώ ετησίως!

Δεύτερον, ο Σλιμανί δεν έχει πρόβλημα να έρθει στη χώρα μας και τον Ολυμπιακό, αλλά όταν φτάνουν στα αυτιά του διάφορα περί ενδιαφέροντος της αγαπημένης του Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (σ.σ. είχε βγει πρώτος σκόρερ στην Πορτογαλία με τα «λιοντάρια» το 2015-16 με 27 γκολ) ή για «μνηστήρες» από καλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλία και Πρέμιερ Λιγκ), είναι λογικό να μην έχει την Ελλάδα σε προτεραιότητα.

Ακόμα και το συμβόλαιό του να κυμαινόταν σε νορμάλ – για την Ελλάδα – επίπεδα, πάλι δεν θα είχε βασική επιλογή τη Σούπερ Λίγκα. Ήδη στην Αγγλία ακούγεται ότι δεν είναι μόνο η Φούλαμ που θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Από τη δε Ισπανία προκύπτει η πληροφορία ότι τον γλυκοκοιτάζει η Μπέτις.

Ο Σλιμανί ναι μεν θα ήταν μία ιδανική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης παρά την κακή του σεζόν στη Φενέρμπαχτσε (5 γκολ σε 25 ματς), όμως, είναι και μία ιδιαιτέρως «αλμυρή» και κατ’ επέκταση δύσκολη περίπτωση.