Σισέ στον Γκαρθία: «Δεν χάνω την Τούμπα»

Ο 44χρονος τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τον Σενεγαλέζο αμυντικό, ο οποίος του ξεκαθάρισε πως είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σισέ στον Γκαρθία: «Δεν χάνω την Τούμπα»

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει πίσω στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου, όμως έχουν να αποδείξουν πολλά κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Στο Ρέντη προετοιμάζονται με ηρεμία μετά και τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχει πλέον καμία άλλη υποχρέωση και το βάρος όλων έχει πέσει στο πολύ μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Το ευχάριστο για τον Όσκαρ Γκαρθία είναι ότι είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δηλώνουν παρών και να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Καταλανός τεχνικός είχε την αγωνία του και ειδικά με τον Παπέ Σισέ, ο οποίος είχε απουσιάσει από τα τελευταία ματς και ποντάρει πάνω του. Με τον Σενεγαλέζο μίλησε στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο 44χρονος προπονητής και πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι είναι έτοιμος να παίξει.

Ξεκαθάρισε στον προπονητή του πως θέλει σαν τρελός να παίξει στην Τούμπα και ότι εκείνος από τη πλευρά του είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Σισέ είναι παίκτης που τον εμπιστεύεται ο Γκαρθία και πριν τον τραυματισμό του τον είχε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.