Γιώργος Βαζάκας: «Βάλαμε στην Καλαμάτα πέντε γκολ, όσα είχε φάει σε 23 αγωνιστικές»

Δεν διασύρθηκε μόνη της η Καλαμάτα. Κάποιος έπαιξε πολύ καλά και τη διέλυσε. Αυτός ήταν ο Ασπρόπυργος, η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, ο οποίος μίλησε στο «ΦΩΣ».

Γιώργος Βαζάκας: «Βάλαμε στην Καλαμάτα πέντε γκολ, όσα είχε φάει σε 23 αγωνιστικές»

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

Ιδού τι είπε ο έμπειρος προπονητής για τη μεγάλη νίκη, που καθιστά την ομάδα του φαβορί για την άνοδο.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο «ΦΩΣ» στις 3/4/2019

Περιμένατε ότι σε αυτό το ντέρμπι-τίτλος θα νικούσατε 5-0;

Ο Ασπρόπυργος πήρε το πρωτάθλημα του κόσμου πρώτα!

Δηλαδή;

Για εμάς το μεγάλο κέρδος δεν είναι μόνο ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Για εμάς το μεγάλο κέρδος είναι ότι γέμισε το γήπεδο! Αυτό που είδα ήταν ό,τι το καλύτερο, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή! Ήρθε ο κόσμος γιατί κατάλαβαν ότι υπάρχει μία ανερχόμενη δύναμη. Οι παίκτες μας απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι! Όταν κερδίζεις 5-0 τον πρώτο της βαθμολογίας και τον προσπερνάς στο νήμα, όταν νικάς 5-0 μία πολύ μεγάλη αντίπαλο όπως η Καλαμάτα, αξίζεις να νιώθεις υπερήφανος. Η δυναμική που έχει ως ομάδα η Καλαμάτα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πέντε γκολ είχε φάει ως τώρα σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος μαζί! Σύνολο σε 23 ματς είχε φάει 5 γκολ πριν! Και έφαγε από εμάς 5 μαζεμένα σε ένα ματς! Και τι ματς: Τίτλος.

Έχετε και τον Πετρόπουλο που έχει παίξει Σούπερ Λίγκα.

Δεν είναι βασικός. Έχω πολλά παιδιά που έχουν παίξει Β' Εθνική. Ο Ζώνας, ο Βασιλείου, ο Σταύρου που είναι παικτάρα, πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ενώ είναι χαφ, ειναι 8άρι! Ο Νατσιόπουλος. Γράψε επίσης για τους Δουκάκη και Καραλή που είναι έμπειροι και καλοί παίκτες. Το βασικότερο ατού της ομάδας μου είναι τούτο: Είμαστε αγαπημένοι, είμαστε πολύ φίλοι μεταξύ μας, είμαστε μία γροθιά.

Ποιος είναι πρόεδρος;

Ο γιος του δημάρχου, ο Γιάννης Μελετίου, μαζί με τον Θέμη Τσόκα που είναι γιος του παλιού δημάρχου ο οποίος πέθανε. Μιλάμε για δύο νέα παιδιά, τριαντάρηδες, αυτοί είναι οι πρόεδροι της ομάδας. Και συνεργάτης τους -και βασικός μου συνεργάτης- είναι ο Βασίλης Φίλης, ο παλιός παίκτης του Ιωνικού που ήταν στη μεγάλη ομάδα του Ιωνικού που βγήκε στην Ευρώπη. Αυτός με έπεισε να έρθω στον Ασπρόπυργο το καλοκαίρι.

Λεφτά υπάρχουν;

Πολλά!

Υπάρχει περίπτωση να χάσετε την πρωτιά; Είναι αδιάφοροι οι αντίπαλοί σας στα δύο τελευταία ματς.

Είναι όντως αδιάφοροι αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε τον Παναρκαδικό τώρα. Ο οποίος σώθηκε μεν, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Ακόμα και στο τελευταίο ματς με την πεσμένη και αδύναμη Λέρνα στην έδρα μας πρέπει να δώσουμε το 100%. Ώστε να πανηγυρίσουμε στην έδρα μας το πρωτάθλημα.