Τούρκοι και Ιταλοί για Βούκοβιτς

Δεν βρίσκεται μόνο στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα ο Σέρβος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι και τη νέα σεζόν.

Τούρκοι και Ιταλοί για Βούκοβιτς

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στο ερυθρόλευκο ρόστερ την 1η Σεπτεμβρίου. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, συγκεντρώνει πιθανότητες να βοηθήσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ επειδή οι Σισέ και Μεριά θα απουσιάζουν λόγω του Κόπα Άφρικα, ωστόσο, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο ο Σέρβος να παραμείνει μετά το καλοκαίρι στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την αγορά για την απόκτηση ενός στόπερ που θα ανεβάσει επίπεδο την οπισθοφυλακή του. Έναν στόπερ που θα βρεθεί στο πλευρό του Μεριά, σε περίπτωση που ο Σισέ φέρει μία πρόταση πολλών εκατομμυρίων ευρώ και πωληθεί.

Για την ώρα όμως, αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο είναι ο Βούκοβιτς και για αυτό το λόγο δεν πρέπει να θεωρούνται καθόλου τυχαία τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για διάφορους «μνηστήρες».

Δεν είναι μόνο ο Ερυθρός Αστέρας που «καραδοκεί» για τον Σέρβο αμυντικό. Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τούρκικες ομάδες που τον έχουν βάλει στο «σημάδι» (σ.σ. μην ξεχνάμε ότι οι οπαδοί της Κόνιασπορ τον είχαν «βαφτίσει» Υπουργό Άμυνας), ενώ παρατηρείται κινητικότητα και από την πλευρά της Ελλάς Βερόνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Βούκοβιτς όταν έφυγε τον Γενάρη του 2018 δανεικός για έξι μήνες, πήγε στην Ελλάς Βερόνα με την οποία πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στην Σέριε Β και δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του. Η Ελλάς Βερόνα παλεύει για την άνοδό της και σε περίπτωση που τα καταφέρει, ο Βούκοβιτς θα είναι μία από τις περιπτώσεις που θα εξετάσει σοβαρά για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής.