Μώραλης: «Ο Ολυμπιακός είναι σύμβολο για την πόλη του Πειραιά»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπλήρωσε 94 ένδοξα χρόνια ζωής.

Μώραλης: «Ο Ολυμπιακός είναι σύμβολο για την πόλη του Πειραιά»

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παράλληλα έχει και τον ρόλο του προέδρου στη ΠΑΕ Ολυμπιακός, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια του συλλόγου, ο οποίος συμπλήρωσε 94 χρόνια ζωής.

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: «Σήμερα ο Ολυμπιακός μας συμπληρώνει 94 χρόνια ζωής. Η ομάδα που γεννήθηκε στον Πειραιά και στις φτωχογειτονιές του σήμερα έφτασε να αποτελεί τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας, με εκατομμύρια φιλάθλους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ένας σύλλογος με μια ένδοξη πορεία με νίκες και διακρίσεις, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλα τα αθλήματα στα οποία δραστηριοποιείται. Ένας σύλλογος με έντονη κοινωνική δράση στην Ελλάδα και διεθνώς, ένας σύλλογος που στηρίζει και προσφέρει καθημερινά στον Πειραιά, την πόλη που γεννήθηκε και μεγαλούργησε. Ο Ολυμπιακός, όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός σύλλογος.

Είναι σύμβολο για την πόλη του Πειραιά, για την Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ιδέα για όλους τους φιλάθλους του, είναι το καμάρι μας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του. Χρόνια πολλά στον Θρύλο μας! Εύχομαι να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να μας προσφέρει αμέτρητες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας».