Χασάν: Δυο χατ-τρικ στην καριέρα του, και τα δυο με τον Μαρτίνς προπονητή (vids)

Ο Χασάν πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο το είχε ξανακάνει και μάλιστα με προπονητή τον Μαρτίνς και συμπαίκτη τον Μιράντα!

Χασάν: Δυο χατ-τρικ στην καριέρα του, και τα δυο με τον Μαρτίνς προπονητή (vids)

Ο Αχμέντ Χασάν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απόψε στην επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ (5-1), σημειώνοντας το πρώτο του χατ-τρικ με τα ερυθρόλευκα. Αυτή δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Αιγύπτιος πετυχαίνει τρία τέρματα σε ένα παιχνίδι, καθώς το είχε ξανακάνει πριν 4,5 χρόνια με την φανέλα της Ρίο Άβε, σε μία αναμέτρηση που είχε αρκετά κοινά στοιχεία με τους Πειραιώτες.

Στις 24 Αυγούστου του 2014, η Εστορίλ υποδεχόταν την Ρίο Άβε στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Στον πάγκο τον φιλοξενούμενων καθόταν ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και στην βασική ενδεκάδα είχε χρησιμοποιήσει τους Μιράντα και Χασάν, ενώ στην απέναντι πλευρά αγωνιζόταν ως βασικός ο Σεμπά.

Εκείνη τη μέρα ο Χασάν σκόραρε τα τρία πρώτα γκολ της ομάδας του, πετυχαίνοντας το χατ-τρικ δύο λεπτά πιο γρήγορα (38', 45', 60') απ'ότι με τον ΟΦΗ, ενώ το τελευταίο του γκολ μπήκε στο ίδιο λεπτό. Ένα επίσης κοινό είναι το τελικό σκορ, καθώς τότε η ομάδα του Μαρτίνς νίκησε με 5-1, με την Εστορίλ να μειώνει σε 4-1 όπως συνέβη και απόψε με τους Κρητικούς.

Δείτε το πρώτο χατ-τρικ του Χασάν:

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο γκολ του Χασάν με τον ΟΦΗ.

Δείτε ΕΔΩ το δεύτερο γκολ του Χασάν με τον ΟΦΗ.

Δείτε ΕΔΩ το τρίτο γκολ του Χασάν με τον ΟΦΗ.