Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έκοψαν την πίτα τους για το 2019

Η γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δ.Σ. των βετεράνων του Ολυμπιακού. Τι αποφασίστηκε για τη δράση των παλαίμαχων άσων για το 2019. Θα ακολουθήσει νέα μεγάλη εκδήλωση για όλα τα μέλη του Συνδέσμου.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έκοψαν την πίτα τους για το 2019

Συνεδρίασε στα ιδιόκτητα γραφεία του το Δ.Σ. του Συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια έγινε γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και αποφασίστηκε να τεθεί άμεσα το πρόγραμμα για τα φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού περιεχομένου που θα δώσει εντός του έτους η ομάδα των βετεράνων. Εντός των ημερών θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη μεγάλη εκδήλωση για όλα τα μέλη του Συνδέσμου, ενώ προγραμματίζεται και η παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Κελεσίδη. Όλες οι εκδηλώσεις θα γίνουν όπως πάντα με τη συνεργασία του Ολυμπιακού.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιώργος Δαρίβας, οι αντιπρόεδροι Γιάννης Γκαϊτατζής και Πέτρος Καραβίτης, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Γλύκας και τα μέλη Αντώνης Τζανετουλάκος, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Γιώργος Κωττάκης, Γιώργος Πολίτης, Αλέκος Κτενάς.

Επίσης οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Νίκος Βαμβακούλας, Σωτήρης Γκαβέτσος, Άρης Σταμάτης και Δημήτρης Βασιλειάδης.