Ο Βράνιες, η Γελένα και τα «καυτά» τους μηνύματα που αναστάτωσαν το ίντερνετ

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ πρωταγωνιστεί σε ένα ερωτικό σκάνδαλο το οποίο δείχνει ότι θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια!

Ο Βράνιες, η Γελένα και τα «καυτά» τους μηνύματα που αναστάτωσαν το ίντερνετ

Ήταν να μην ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου στην υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες και της Γελένα Καρλέουσα, αφού τις τελευταίες ημέρες το σίριαλ των ερωτικών τους μηνυμάτων έχει εξελιχθεί σε νούμερο ένα αναζήτηση στις ειδήσεις των sites του ελληνικού ίντερνετ.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σύζυγος της Γελένα, Ντούσκο Τόσιτς βρήκε στο κινητό της γυναίκας του ερωτικά μηνύματα του Βράνιες. Ο πρώην αμυντικός της Ένωσης θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, ανεβάζοντας ένα μικρό κείμενα στο facebook στο οποίο εξηγούσε περιληπτικά πως έχει η κατάσταση με την εκρηκτική τραγουδίστρια, κάνοντάς της επίθεση, αφού στο τέλος ανέφερε: «Τώρα όμως η Γελένα προσεύχεται και κλαίει και μέσα από τους φίλους της τα αρνείται όλα. Είναι χαρακτηριστικό μίας γυναίκας αυτό».

Η γυναίκα του Τόσιτς και παράνομος δεσμός του Βράνιες εξαγριώθηκε, πέρασε στην αντεπίθεση και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα μικρό... ξεκατίνιασμα, με την ξανθιά καλλονή να δίνει πληροφορίες μέχρι και για το... μικρό μόριο του Βόσνιου αμυντικού και να ποστάρει φωτογραφίες του Βράνιες που την παρακαλούσε να είναι ζευγάρι κλαίγοντας!

Τα παραπάνω φυσικά και καθήλωσαν το κοινό στις οθόνες των υπολογιστών, αφού πάντα μια τόσο «πικάντικη» ιστορία τραβάει το ενδιαφέρον. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έκανε κι αυτός με τη σειρά του δυναμικό... come back και προσπάθησε να... σώσει την τιμή του, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Γελένα ότι ο ίδιος την παρενοχλούσε ενώ εκείνη δεν ήθελε ούτε καν να τον δει.

Με τα πολλά, φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Αμφότερες οι δύο πλευρές συνεχίζουν να υπερασπίζονται τους εαυτούς τους παραθέτοντας στοιχεία για την... αθωότητά τους, με την Γελένα μάλιστα να προσπαθεί να γελοιοποιήσει τον Βράνιες και τον ίδιο να παρουσιάζεται πρόθυμος να φτάσει το θέμα μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων.

Την ώρα που ο κόσμος παρακολουθεί αμήχανος το ξεκατίνιασμα των δύο πλευρών, πρέπει να σημειωθεί ότι και ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια, μεγαλώνουν παιδιά με τους συντρόφους τους (τους νόμιμους). Κανείς δεν έχει σκεφτεί πόσο κακό θα κάνει στις οικογένειές τους όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί και που όπως φαίνεται αναμένεται να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις εφόσον ο ποδοσφαιριστής κάνει πράξη τα λόγια του και οδηγήσει την υπόθεση στα δικαστήρια.

Στο τελευταίο επεισόδιο πάντως, ο Βράνιες φαίνεται να έχει πάρει το... πάνω χέρι, αφού έδωσε στη δημοσιότητα μηνύματα της Γελένα η οποία τον καλεί να της φερθεί σαν «τσ...λα», ενώ εμφάνισε και βίντεο από κοινή τους επίσκεψη στην Ακρόπολη!

Το πως θα ανατραπεί η κατάσταση και πάλι δεν το ξέρουμε, όμως είναι σίγουρο ότι και η σύζυγος του Τόσιτς δεν αφήνει να πέσει κάτω ούτε καρφίτσα. Οπότε αναμένουμε τη συνέχεια, στο πιο «πικάντικο» ερωτικό σκάνδαλο που έχει ζήσει ποτέ η χώρα μας.