Οι Ιταλοί στέλνουν Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Ο 28χρονος τερματοφύλακας φεύγει από τη Μίλαν και σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Πειραιάς θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Οι Ιταλοί στέλνουν Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Η ιταλική έκδοση του Sky Sport μετέδωσε πριν λίγη ώρα πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα αποχωρεί από τη Μίλαν. Σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο ο πορτιέρε των «ροσονέρι» ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα ο 28χρονος γκολκίπερ αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι ο Ολυμπιακός όπως γράφουν οι Ιταλοί. Επισημαίνουν, μάλιστα ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον παίκτη και πριν πάρει μεταγραφή στους «ροσονέρι», αλλά τότε είχε επιλέξει να αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του.

Ο Ντοναρούμα δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Μιλάνου και όπως επισημαίνουν από την Ιταλία αναμένεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα για να καλύψει το κενό του Ανδρέα Γιαννιώτη και ανάμεσα σε όλα τα ονόματα προστέθηκε τώρα και αυτό του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αντόνιο Ντοναρούμα έχει γεννηθεί το 1990 και στη Μίλαν δεν έχει κάνει καμία συμμετοχή. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφή με τον Λεονάρντο, τον αθλητικό διευθυντή της Μίλαν και στην Ιταλία θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του 28χρονου γκολκίπερ. Τα ιταλικά Μέσα θεωρούν σίγουρη την επιστροφή του Αντόνιο Ντοναρούμα στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζουν το παλαιότερο ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον παίκτη, ο οποίος τότε είχε προτιμήσει το Μιλάνο.