ΠΑΟΚ: Η Αλ Ιτιχάντ «αρέσει» στον Πρίγιοβιτς, που βρίσκεται προ της εξόδου

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Σέρβου στράικερ από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία καταβάλλει προσπάθειες να τον διατηρήσει στις τάξεις της, κοιτώντας παράλληλα και εναλλακτικές λύσεις.

ΠΑΟΚ: Η Αλ Ιτιχάντ «αρέσει» στον Πρίγιοβιτς, που βρίσκεται προ της εξόδου

Τα έντονα σενάρια αποχώρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για τα... πετροδόλαρα της Αλ Ιτιχάντ έχουν ανάψει εύλογα «φωτιές» στις τάξεις των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος στράικερ έχει δεχθεί ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση από τους Σαουδάραβες, αποκαλύπτοντας μάλιστα σε συμπαίκτες του ότι «μάλλον φεύγει» από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, ο Πρίγιοβιτς απουσίασε από την προπόνηση του ΠΑΟΚ και το ίδιο ισχύει και για την αυριανή (6/1), έχοντας πάρει σχετική άδεια και πιέζοντας τη διοίκηση του συλλόγου να μην εμποδίσει τη μεταγραφή.

Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι θα κρατήσουν τον παίκτη, ωστόσο ήδη τσεκάρουν άλλες λύσεις για το ενδεχόμενο αποχώρησής του Πρίγιοβιτς.

Ένα ακόμη στοιχείο που προκάλεσε δυσαρέσκεια και ανησυχία στις τάξεις του «δικεφάλου του Βορρά» είναι ότι ο υψηλόσωμος φορ έκανε «like» σε ιστοσελίδα φιλάθλων της Αλ Ιτιχάντ στο Instagram, κάτι που προκάλεσε ιντερνετική «μάχη» με οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: