Άγνοια Χασάν για τα περί επιστροφής του στην Μπράγκα

Στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Αιγύπτιος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στους «αρσεναλίστας», ωστόσο, ο 25χρονος επιθετικός γύρισε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και ετοιμάζεται να παίξει με την Ξάνθη στο Κύπελλο!

Άγνοια Χασάν για τα περί επιστροφής του στην Μπράγκα

Είναι απολύτως φυσιολογικό στην Πορτογαλία να έχει σημάνει «συναγερμός» για τον Αχμέντ Χασάν, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ψάχνει επιθετικό για τον Γενάρη. Πριν από μερικές μέρες υπήρχαν πληροφορίες από την Ιβηρική ότι «έπαιζε» σοβαρά το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να διέκοπταν τον δανεισμό του και ο παίκτης να γυρνούσε στην Μπράγκα, αλλά κάτι τέτοιο το διέψευσαν κατηγορηματικά οι «αρσεναλίστας».

Βέβαια, σε μία μεταγραφική περίοδο κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει, καθώς τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή και ο ίδιος ο Χασάν δεν ασχολείται με τίποτε άλλο από την επιστροφή του στη δράση.

Το Σάββατο (22/12) ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και έδειξε ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Αιγύπτιος δεν έχει ιδέα για τα όσα γράφονταν στην Πορτογαλία περί επιστροφής του στην Μπράγκα τον Γενάρη και αυτό που λέει και ξαναλέει συνεχώς είναι ότι το μυαλό του είναι στον Ολυμπιακό και πώς ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι του 2019 που θα είναι το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στην Θράκη.