Ολυμπιακός: Φιλική νίκη των Βετεράνων στο Πέραμα

Τον 693ο τους αγώνα έδωσαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού, σε ματς κοινωνικού χαρακτήρα.

Ολυμπιακός: Φιλική νίκη των Βετεράνων στο Πέραμα

Ένα ακόμη φιλικό ματς για τους Βετεράνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι αντιμετώπισαν την αντίστοιχη ομάδα του Περάματος και έδωσαν τον 693ο τους αγώνα. Ένα ματς το οποίο είχε κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι έδωσαν το «παρών» στην ονομασία του γηπέδου στο Πέραμα «Παντελής Αντωνίου», ο οποίος είχε «φύγει» από τη ζωή κατά τη διάρκεια αγώνα Βετεράνων.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος μετέβη στο γήπεδο με το πούλμαν της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης τιμήθηκαν οι δύο σύνδεσμοι Βετεράνων Ολυμπιακού και Περάματος, όπως και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Γκαϊτατζής (πρόεδρος Συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού), Παναγιώτης Κελεσίδης, Πέτρος Καραβίτης, Θανάσης Αγγελής, Μπάμπης Σταυρόπουλος, ενώ τιμήθηκε επίσης η οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου και η οικογένεια του Παντελή Αντωνίου, το όνομα του οποίου πήρε το γήπεδο Περάματος.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών πριν από τον αγώνα, ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου Βετεράνων Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τη συμπαράσταση και βοήθειά του για τη διεξαγωγή όλων των αγώνων που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» Βετεράνοι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-2 τους Βετεράνους του Περάματος, με γκολ των Κοτίτσα, Λουτσιάνο, Καλύκα, Βαΐτση, Κοκολάκη.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Γλύκας, Μαριόλης, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Νικητέας, Σκορδαλιός, Παναούσης, Τουλγέρογλου, ενώ αγωνίστηκαν οι Αρβανίτης, Καλύβας, Βαμβακούλας, Κοτίτσας, Κασδοβασίλης, Καλαμάρας, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Βαΐτσης, Καλύκας, Καλογερόπουλος, Λύγκος, Αρζένης, Χ. Καλτσάς, Σταυρόπουλος, Δημητρόπουλος, Κατσιούλης, Κωττάκης, Ρούσσος, Βασιλειάδης, Μαντάσης, Κ. Καλτσάς, Βέλλιος, με προπονητή τον Χρήστο Καλτσά, ενώ το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο Γιώργος Πλέσσας.