Youth League: Τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιναλίστ

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ του Final 4 του Youth League και αποφασίστηκε πόσα εισιτήρια θα λάβει η κάθε ομάδα για τις ανάγκες της.

Youth League: Τα εισιτήρια που θα πάρουν οι φιναλίστ

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σε λίγες ημέρες έχει ραντεβού με την Ιστορία, αφού έχει προκριθεί στο Final 4 του Youth League. Στον ημιτελικό οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τη Ναντ, ενώ το άλλο ματς είναι ανάμεσα σε Πόρτο και Μίλαν.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ. Οριστικά τόσο οι ημιτελικοί όσο και ο τελικός θα διεξαχθούν στο γήπεδο που βρίσκεται απέναντι από τα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Πρόκειται για ένα γήπεδο χωρητικότητας 4.000 θεατών και δεν τέθηκε τελικά θέμα αλλαγής γηπέδου παρά τη μεγάλη ζήτηση που υπάρχει από τις τέσσερις ομάδες. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε πως κάθε ομάδα θα πάρει από 500 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες της.

Από την UEFA θα γίνει γνωστός και ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων και πιθανότατα αυτός θα γίνει ηλεκτρονικά. Και στον Ολυμπιακό η ζήτηση για τα παιχνίδια είναι πολύ μεγάλη και θυμίζουμε πως ο ημιτελικός με τη Ναντ θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου.