Γιώργος Μασούρας, οι μεγάλες προκλήσεις με Εθνική, Ολυμπιακό

Πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Γιώργο Μασούρα στο 5-0 της Εθνικής με το Καζακστάν. Κι έρχονται μαζεμένα κι άλλα για τον άσο του Ολυμπιακού, σε περίοδο καριέρας. 

Γιώργος Μασούρας, οι μεγάλες προκλήσεις με Εθνική, Ολυμπιακό

Έχει κάνει πολλά μεγάλα ματς στην καριέρα του ο Γιώργος Μασούρας, αλλά αυτή η εμφάνιση στον αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν ήταν από τις κορυφαίες. Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού δεν είχε απλώς τις επινοήσεις ενός εξτρέμ επιπέδου στα γκολ του Πέλκα και του Ιωαννίδη, αλλά γενικά μέσα στον αγώνα έδειχνε σε ξέφρενη κατάσταση. Κι ας μην σκόραρε ο ίδιος, ήταν ένας παίκτης ομάδας, όπως πάντα είναι στην πορεία του στα γήπεδα. Κι ήταν ένας εκρηκτικός και πανέξυπνος ακραίος επιθετικός.

Ο Μασούρας έχει μπροστά του μεγάλες προκλήσεις. Όχι στο μέλλον. Άμεσα. Με την Εθνική και με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι ύψιστος για κάθε ποδοσφαιριστή με το εθνόσημο, όπως είναι και η ιστορική διάκριση με την ομάδα του στην Ευρώπη. Φυσικά κι ένας ακόμη τίτλος στην Ελλάδα.

Κι είναι τα ματς ένα-ένα, σούπερ και ξεχωριστά. Αυτό με το Καζακστάν που πέρασε. Αυτό της Τιφλίδας, ο τελικός των τελικών για κάθε σύγχρονο διεθνή. Αμέσως μετά ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την ευχή και την ελπίδα να έχει επιτευχθεί η πρόκριση. Για να δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ.

Και λίγο πιο μετά. Λίγο, όμως. Οι αγώνες με την Φενέρμπαχτσε, εκείνοι που θυμίζουν τον καλύτερο Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά στο 3-0 της Κωνσταντινούπολης.

Ένας ποδοσφαιριστής που σε κάθε σεζόν έχει μεγάλη προσφορά στον Ολυμπιακό με γκολ και ασίστ που δεν έχουν μπορέσει οι λογής εξτρέμ που έχει φέρει και χρυσοπληρώσει το κλαμπ, με λαμπρές εξαιρέσεις τύπου Ποντένσε. Κι ας μην είναι φαντεζί κι ας χάνει ευκαιρίες. Ένας παίκτης που σε κάθε παιχνίδι θα δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί και πολλές φορές αυτό θα είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό. Και πολύτιμο.

Ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ, με γερό στομάχι και δυνατά πνευμόνια. Αξίζει να πάει με την εθνική ομάδα στα τελικά της Γερμανίας, αξίζει να φτάσει πάρα πολύ μακριά και με τον Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα πάντα.