Nτάνι Άλβες: Κρίθηκε ένοχος για το βιασμό 23χρονης και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια κάθειρξη

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και άσος της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, κρίθηκε ένοχος για το βιασμό 23χρονης και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε τεσσεράμισι χρόνια κάθειρξη

Nτάνι Άλβες: Κρίθηκε ένοχος για το βιασμό 23χρονης και καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια κάθειρξη

Ο Ντάνι Άλβες κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου του 2022. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με τη Μπαρτσελόνα (2008-2016) κατακτώντας τίτλους και διακρίσεις, καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση.

Μάλιστα, το δικαστήριο διέταξε να καταβάλει και το ποσό 150.000 ευρώ στο θύμα. Η συγκεκριμένη ποινή επιβλήθηκε καθώς το δικαστήριο έκρινε πως το θύμα δεν συναίνεσε και ότι υπάρχουν στοιχεία, που αποδεικνύουν την πράξη, πέρα από τη δεδομένη μαρτυρία του θύματος.

Σημειώνεται ότι η πλευρά του Ντάνι Άλβες, ο οποίος πέρα από τη Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε και στις Σεβίλλη, Γιουβέντους και Παρί, έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της εν λόγω απόφασης.

Σε δίκη που διεξήχθη στη Βαρκελώνη νωρίτερα αυτό το μήνα, ο 126 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και δήλωσε ότι η συνεύρεση ήταν συναινετική.