Κατσαρής για τη «νέα Τούμπα»: «Θα τελειώσει μια μέρα πιο γρήγορα»

Δηλώσεις για το νέο γήπεδο της Τούμπας έκανε αμέσως μετά τη σύσκεψη των φορέων ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής. 

Κατσαρής για τη «νέα Τούμπα»: «Θα τελειώσει μια μέρα πιο γρήγορα»

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη όλων των φορέων και των εκπροσώπων του ΑΣ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής τόνισε μετά το πέρας της σύσκεψης: «Να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να ξεκινήσουμε τις προεργασία για το νέο γήπεδο. Και οι δύο δεσμεύτηκαν να κάνουν ότι είναι δυνατό για να προχωρήσουν άμεσα τα έργα».

Για τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου: «Θα αξιοποιείται από τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια των αγώνων και τις υπόλοιπες μέρες θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών».

Για τις δεσμεύσεις τις Περιφέρειας: «Η Περιφέρεια δεσμεύτηκε να λύσει οποιοδήποτε κατασκευαστικό πρόβλημα προκύψει, ώστε θα να γίνει το έργο γρηγορότερο».

Για το πότε θα είναι έτοιμο το έργο: «Όχι απλά θα τρέξουμε αλλά θα το τελειώσουμε μια μέρα πιο γρήγορα από το γρηγορότερο».

Για τον στόχο ενόψει του νέου γηπέδου: «Στόχος η γενική ανάπλαση της περιοχής. Πρέπει πρώτα να διασφαλίσουμε τους χώρους για τη σωστή λειτουργία του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η πρώτη ευρεία σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (01.11).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι όλων των απαραίτητων υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να αποσαφηνιστεί το σχέδιο ανέγερσης του νέου γηπέδου και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, μετά την Τροπολογία παραχώρησης των 30 στρεμμάτων του ΤΕΕΘΑ.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασαν την πολιτική τους βούληση οι απαραίτητες διαδικασίες και διευθετήσεις να προχωρήσουν γρήγορα και αποφασιστικά, ώστε η πόλη να αποκτήσει όχι μόνο το νέο γήπεδο, αλλά και ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι φορείς δεσμεύθηκαν ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας με ειδικούς όλων των εμπλεκομένων, ώστε να προβλέπονται, να επιλύονται και να προχωρούν όλα τα ζητήματα ενός τόσο σημαντικού έργου.