Ολυμπιακός: Η Ίρμα, ο σκύλος οδηγός, στον Ρέντη

Ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτηση του αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη επίσκεψη που έγινε σήμερα (24/1) στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Η Ίρμα, ο σκύλος οδηγός, στον Ρέντη

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη είχαν την Τετάρτη (24/1) στον Ρέντη. Συγκεκριμένα τις πύλες του προπονητικού κέντρου πέρασε η Ίρμα, ο σκύλος οδηγός που μπορεί να σταθεί στο πλευρό ενός τυφλού συμπολίτη μας.

Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε σχετική ανάρτηση στα social media με την Ίρμα να βρίσκεται στο προπονητήριο του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε:

Bγήκαμε όλοι έξω, για να υποδεχθούμε κάτω από τον ουρανό του προπονητικού κέντρου του Ρέντη την Ίρμα, τον σκύλο οδηγό της Τζουλιάνας. Σε λίγο καιρό το πανέμορφο λαμπραντόρ θα "συνταξιοδοτηθεί" για να το διαδεχθεί ένας νέος σκύλος οδηγός. Η εκπαίδευσή του αποτελεί δύσκολη υπόθεση. Η δε παρουσία του δίπλα στον τυφλό συμπολίτη μας, προσφέρει όσα δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους.

Η ενημέρωση του κοινού για το ρόλο των σκύλων οδηγών αποτελεί τον κοινό στόχο του Ολυμπιακού, του Οργανισμού «Με Άλλα Μάτια» και του κέντρου «Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας».

Η ομάδα νέων του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Youth League, ενίσχυσε τον κοινό στόχο, εισπράττοντας τα εύσημα της UEFA.

Βλέποντας την καθημερινότητά μας μέσα από τα μάτια της καρδιάς μας, θελήσαμε άπαντες στον Ολυμπιακό να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας με οπτική αναπηρία, έχοντας ως αφετηρία την υλοποίηση της ακουστικής περιγραφής.

Aν κλείσετε τα μάτια σας, μπορείτε να βρείτε λύσεις για το συνάνθρωπό σας μέσα από τα μάτια της ψυχής.