Οι διαιτητές που σφυρίζουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της Πέμπτης (14/12) για τα ματς στην Ευρώπη.

Οι διαιτητές που σφυρίζουν Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο Δανός Μόρτεν Κρογκ θα σφυρίζει το Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα ενώ διαιτητή από την πρώτη κατηγορία επέλεξε η UEFA για το Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα, καθώς ορίστηκε ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ, 4ος ο Ράντοσλβα Γκιτζένοφ και στο VAR οι Νταγκομίρ Ντραγκάνοφ, Ιβάιλο Στογιάνοφ.

Ο Βούλγαρος διαιτητής έχει παίξει έναν ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος (ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1, 07/05/2021), στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1 για τα Play-offs της Superleague (01/05/2022), αλλά και στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1 για την κανονική διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος στις 28/02/2021.

Στο Άγιαξ - ΑΕΚ ορίστηκε ο Άγγλος Γκεγκ Πόουσον. Βοηθοί του είναι οι Σίμον Μπένετ και Λι Μπετς, τέταρτος ο Ντάρεν Ίνγκλαντ, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Ελβετός Φενταγί Σαν με βοηθό τον Γερμανό Μάρκο Φριτζ.

Ο Πόουσον ήταν στο Άγιαξ - ΠΑΟΚ (3-2) το 2019 ενώ έχει σφυρίξει στην Ελλάδα το περσινό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στα play-offs και φέτος ήταν στη νίκη Παναθηναϊκού επί της Βιγιαρεάλ.

Στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League (14/12, 19:45) θα είναι ο Γεωργιανός Γκιόργκι Κρουασβίλι.

Ο εν λόγω ρέφερι είχε διευθύνει το παιχνίδι της Ελλάδας εναντίον του Γιβραλτάρ (4-0) το 2017, για τα προκριματικά του Μουντιάλ.