Παμπορίδης: «Οι Έλληνες διαιτητές στερούνται ντέρμπι και δεν... ψήνονται στα δύσκολα»

Ο παλαίμαχος διαιτητής, Βασίλης Παμπορίδης αναφέρθηκε στην ελληνική διαιτησία. 

Παμπορίδης: «Οι Έλληνες διαιτητές στερούνται ντέρμπι και δεν... ψήνονται στα δύσκολα»

Αναφορικά με το θέμα της επόμενης ημέρας της ελληνικής διαιτησίας και του επόμενου αρχιδιαιτητή, Πίτερ Φρόιντφελντ, μίλησε στο Metropolis 95.5 ο παλαίμαχος διαιτητής, Βασίλης Παμπορίδης.

Αρχικά για τον τομέα με τον οποίο ασχολείται τώρα, ανέφερε: «Είμαι προπονητής στο Κιλκίς, στον ΠΑΟΚ Κρυστώνης, είμαι από τις λίγες περιπτώσεις μπορεί και ο μοναδικός διαιτητής που στη συνέχεια της καριέρας του αποφάσισε να γίνει προπονητής και όχι να ακολουθήσει κάποιον άλλον δρόμο».

Για τον νέο αρχιδιαιτητή: «Εάν ο Έλληνας παράγοντας δείξει εμπιστοσύνη στον Έλληνα διαιτητή , θα μπορούσε να αναλάβει τις τύχες της διαιτησίας και να κάνει τα πράγματα πολύ καλύτερα. Όταν ακόμα και η UEFA προτείνει ξένους διαιτητές, ξένους αρχιδιαιτητές, ξένους στο VAR και ακόμα υπάρχει η καχυποψία, θα πρέπει να δείξουν όλοι εμπιστοσύνη και να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας.

Είναι πάρα πολύ κακό, οι Έλληνες διαιτητές στερούνται ντέρμπι και δεν... ψήνονται στα δύσκολα κάτι που φαίνεται όταν βγαίνουν στην Ευρώπη. Τα δύσκολα παιχνίδια σε ανδρώνουν και σε βάζουν στα δύσκολα. Θα έπρεπε ένας Έλληνας διαιτητής να δουλέψει χωρίς τρικλοποδιές».