Κόκε: «Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»

Ο Σέρχιο Κόκε έχει τιμωρηθεί με έξι χρόνια φυλάκιση και μίλησε για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Κόκε: «Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ»

Ο Σέρχιο Κόκε τον περασμένο Μάιο παραδέχτηκε πως ήταν επικεφαλής δικτύου διακίνησης κάνναβης. Στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξω ετών. Ο Κόκε έχει εκτίσει τους πρώτους μήνες της ποινής του και μίλησε στο Canal Plus France.

«Η ζωή είναι περίπλοκη για μένα αυτή τη στιγμή. Αν κάνεις ανόητα πράγματα, πρέπει να πληρώσεις. Πρέπει να βάλω ένα τέλος το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μία γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι είναι παιδικοί μου φίλοι. Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι και ο Πάμπλο Εσκομπάρ», λέει ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής.

Από τη βίλα του στη Μαρμπέγια αυτή τη στιγμή εξομολογείται: «Ως ποδοσφαιριστής είσαι τυχερός που κερδίζεις πολλά χρήματα. Κέρδισα ίσως και ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο. Στην άλλη περίπτωση κερδίζεις σε δύο μήνες ό,τι μπορείς να κερδίσεις σε έναν χρόνο στο ποδόσφαιρο. Διακινδυνεύεις, όμως, τη ζωή σου».

«Εδώ στη φυλακή μπορούν να σε σκοτώσουν πολύ γρήγορα, αλλά δεν φοβάμαι. Η φυλακή είναι για ανθρώπους που κάνουν ηλίθια πράγματα. Θα επιστρέψω στη φυλακή, αλλά δεν ξέρω πόσο. Έχω ποινή μέχρι το 2027», τονίζει ο Κόκε.

Ο Ισπανός έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Μάλαγα τη σεζόν 2002-2003, ενώ έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ, Άρη και Ράγιο Βαγιεκάνο.